Βασίλης & Κυριακή

Όταν ο Βασίλης και η Κυριακή αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους, αργά το απόγευμα του Σεπτέμβρη, γεμάτο με τις παραδόσεις του τόπου τους, ήξεραν ότι δεν ήταν μόνο μια δική τους ξεχωριστή ημέρα, αλλά και μια γιορτή των ανθρώπων που τους αγαπούσαν. Ο έμπειρος φωτογράφος, Politis Andreas, δημιούργησε εικόνες με φυσικό φωτισμό και όχι μόνο και το φανταστικό αποτέλεσμα μπορείτε να το απολαύσετε μέσω των φωτογραφιών του, οι οποίες θα θυμίζουν χρόνια μετά τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Δήμητρα και Μανώλης

Το ζευγάρι ήθελε να ξεκινήσει τη νέα του ζωή με μια γιορτή που δεν θα την ξεχνούσαν ποτέ. Συγκεκριμένα, οργάνωσαν έναν γάμο όμορφο, παραδοσιακό και μοντέρνο ταυτόχρονα. ” Ο γάμος μας ήταν τόσο για εμάς όσο και για την οικογένεια και τους φίλους μας. Φυσικά, θέλαμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα πραγματικά όλοι να είναι κοντά μας. Αυτό που θα θυμόμαστε πάντα είναι η αίσθηση που είχαμε όταν βγήκαμε από την εκκλησία και κοιτάζοντας γύρω μας, σκεφτήκαμε: Είμαστε τόσο τυχεροί που έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους που μας αγαπούν στη ζωή μας “.

Η πολυτέλεια και η ακρίβεια στην κάθε λεπτομέρεια είναι αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτό τον γάμο που έγινε στον Ιερό ναό  Κοιμήσεως της  Θεοτόκου  στο Mεσαίο Καρλόβασι Σάμου, τον Σεπτέμβριο και αυτό ακριβώς απαθανάτισε ο έμπειρος φακός του «Karakonstantis – Karagianni Photography».

 https://www.facebook.com/Karakonstantisphotography/

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); } #cata_custom_heading_f2202lein0 > h4, #cata_custom_heading_f2202lein0 > h4 a{} #cata_custom_heading_anixhapbk8 > h4, #cata_custom_heading_anixhapbk8 > h4 a{}