Ανάλογα με τον σωματότυπο

Ανάλογα με τον σωματότυπο

Μπορεί να ακούγεται κλισέ και να νομίζετε ότι αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά δεν είναι έτσι. Σαφώς έχουν και οι άντρες, ο καθένας τον δικό του σωματότυπο. Δεν πρέπει να τον απαξιώνετε, όταν πρόκειται για την αγορά ενός ρούχου. Κι εδώ δεν μιλάμε για το οποιοδήποτε ρούχο. Μιλάμε για ΤΟ ΡΟΥΧΟ. Το κοστούμι του γάμου σας. Πάμε λοιπόν να δούμε τι σας ταιριάζει, σύμφωνα με το κορμί που διαθέτετε.

Κοντός και Γεροδεμένος

Αφήστε το σακάκι να πέσει φυσικά στους ώμους σας, αλλά αφήστε και τις βάτες. Δεν τις χρειάζεστε. Επίσης, οι πιέτες στο παντελόνι σας, καλά είναι να λείπουν.

Κοντός και Αδύνατος

Στο σακάκι κοιτάξτε να προτιμήσετε κάτι σε μονόπετο που κουμπώνει χαμηλά και δείχνει το σώμα πιο μακρύ. Προτείνουμε και τα σακάκια με λεπτές ρίγες ή τα σταυρωτά. Το παντελόνι κοιτάξτε να είναι κάνα δυο πόντους πάνω από το τακούνι. Θα φαίνονται τα πόδια σας ψηλότερα.

Ψηλός και Γεροδεμένος

Εδώ προσέξτε να μην παρασυρθείτε από αυτά που φοράνε οι άλλοι. Εσείς κοιτάξτε τον εαυτό σας. Πάρτε ότι πιο άνετο υπάρχει για να μην σας εμποδίζει στις κινήσεις και να μην σας δείχνει να ασφυκτιάτε μέσα στα ρούχα σας. Αφήστε που μπορεί και να ασφυκτιάτε στα αλήθεια.

Ψηλός κι Αδύνατος

Εδώ ταιριάζουν όλα. Ξέρουμε είναι άδικο για τους υπόλοιπους, αλλά ποιος είπε πως η ζωή είναι δίκαιη? Βάλτε ότι θέλετε, σε ότι χρώμα το θέλετε.

Tips

  • Διαλέξτε κάτι που να αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας στυλ. Ξαναλέμε, μην παρασυρθείτε. Αυτή η μέρα είναι μόνο δικιά σας. Είναι για σας, για το σώμα σας, για την προσωπική σας άποψη. Απλά προσέξτε μην είστε εντελώς παράταιρος με την νύφη.
  • Στο μαγαζί που θα το αγοράσετε ή νοικιάσετε, κοιτάξτε να σας εξυπηρετήσουν σωστά. Ή μάλλον, απαιτήστε το. Τα περισσότερα μαγαζιά με ανδρικά ρούχα, διαθέτουν και υπηρεσία προσαρμογής στα μέτρα των πελατών. Αυτό γίνεται είτε με ράφτη που έχουν μέσα στο μαγαζί, είτε με εξωτερικό συνεργάτη. Ζητήστε το και φροντίστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως το θέλετε. Μην διστάσετε. Είναι η δουλειά τους.
  • Προσοχή στο χρώμα. Δεν πάνε όλα σε όλους. Ας πούμε το σκούρο μπλε δεν πάει στους μελαχρινούς. Αν είστε μελαχρινοί, προτίμησε το μαύρο. Αν είστε πιο ανοιχτοί, μάλλον σας πάνε όλα.
  • Φροντίστε να μάθετε την σύνθεση του ρούχου, έτσι ώστε να ξέρετε αν είναι κατάλληλο για την εποχή. Ούτε θέλετε να σκάσετε το καλοκαίρι, αλλά ούτε και να παγώσετε τον χειμώνα.
  • Κάντε σωστή έρευνα αγοράς. Αν δεν βαριέστε, σύντομα θα ανακαλύψετε καταστήματα που μπορούν να συνδυάσουν την ποιότητα με τις χαμηλές τιμές. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε ότι βρείτε μπροστά σας. Δοκιμάστε το ρούχο, δώστε του χρόνο να ωριμάσει πάνω σας και να κινείστε μαζί σαν ένα. Αλλιώς θα δείχνετε ξένος μέσα σε ρούχο ξένο.
  • Όπως βλέπετε και ο δικός σας ρόλος, σε αυτή την τελετή, είναι εξίσου σημαντικός και καλά κρατεί. Οπότε κοιτάξτε να τον υποστηρίξετε όσο καλύτερα μπορείτε, για να έχουνε να λένε για τον πιο κομψό και καλοντυμένο γαμπρό που έχουν δει ποτέ.
  • Κάντε την εμφάνιση σας ακαταμάχητη, για να γοητεύσετε του καλεσμένους.  Αλλά πάνω απ’ όλα, για να γοητεύσετε την εκλεκτή της καρδιάς σας. Άλλωστε, όλα για αυτό δεν γίνονται;
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }