Αντρική υπόθεση…

Μπορεί η ομορφιά να είναι γένους θηλυκού, αλλά και οι άντρες εκτιμούν την ύπαρξή της σε όλες της τις μορφές μάλιστα. Πόσο μάλλον τη μέρα του γάμου τους…

Για να είστε και εσείς λαμπερός και όμορφος, στο πλευρό της αγαπημένης σας, πρέπει να προχωρήσετε σε μερικές απλές ενέργειες, αρκετό καιρό πριν από την ημέρα της τελετής. Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

Πρώτα απ’ όλα τα… μαλλιά

Η φροντίδα των μαλλιών είναι τόσο απαραίτητη όσο και το κουστούμι που θα φορέσετε. Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικό να είναι πεντακάθαρα, γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της πιτυρίδας (εάν έχετε) λούζοντάς τα με το κατάλληλο σαμπουάν, λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο. Αν κάτι τέτοιο το έχετε ξανα­δο­κι­μά­σει και δεν είχατε το επιθυμητό αποτέ­λεσ­μα, καλό θα είναι να επισκε­φτείτε ένα δερμα­τολόγο για πιο δραστι­κές λύσεις. Γιατί, πώς να το κάνουμε, είναι αντιαισθητικό θέαμα η πιτυρίδα πάνω στο γαμπριάτικο σακάκι…

Στη συνέχεια, το κατάλληλο styling είναι σημαντικό γιατί συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση. Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να τιθασεύσουν τα μαλλιά τους. Για να το πετύχετε, κουρευτείτε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη μέρα. Αυτό θα δώσει το χρόνο στα μαλλιά «να στρώσουν» και να φαίνονται απόλυτα φυσικά. Αν είναι ατίθασα, το gel θα κάνει το… θαύμα του και εσείς θα φαίνεστε μοντέρνος, κομψός και αρρενωπός. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στυλ αυτό ταιριάζει πολύ σε άνδρες με θεληματικό πηγούνι.

Ώρα για το πρόσωπο

Μετά τα μαλλιά, το σήμα κατατεθέν της γοητείας σας είναι το υγιές και φρέσκο πρόσωπο. Εννοείται ότι πρέπει να ξυριστείτε πριν από το γάμο, αλλά προσοχή: σήμερα δεν πρέπει να κοπείτε. Αν έχετε μικρό μούσι, μουστάκι ή ακόμη και γενειάδα την οποία δεν θέλετε να αποχωριστείτε, φροντίστε, τουλάχιστον, να την περιποιηθείτε. Για τέλειο αποτέλεσμα επισκεφτείτε έναν ειδικό –εκτός και αν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Σειρά έχει η ενυδατική κρέμα. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά, τη μέρα του γάμου σας επιβάλλεται, για να είστε φρέσκος, με βελούδινη επιδερμίδα. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί μία, ιδανική για τον τύπο του δέρματός σας και μη δανειστείτε της αδελφής σας ή, ακόμα χειρότερα, της μητέρας σας. Αν το πρόσωπό σας έχει έντονους μαύρους πόρους και τυχόν σπυράκια, ένας καθαρισμός είναι αναγκαίος. Αλλά προς Θεού, μην τον κάνετε δύο μέρες πριν, αλλά, τουλάχιστον, μία εβδομάδα νωρίτερα. Έτσι θα δώσετε στο πρόσωπό σας το χρόνο να ηρεμήσει.

Οι ειδικοί στην υπηρεσία σας!

Αν η σκέψη ότι πρέπει να βάλετε κρέμα, να ξυριστείτε χωρίς να κοπείτε και όλα τα σχετικά σάς γεμίζει άγχος, υπάρχει λύση. Τα ινστιτούτα τώρα πια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στους άντρες. Κλείστε, λοιπόν, ένα ραντεβού και αφεθείτε να σας περιποιηθούν οι άλλοι. Απ’ τη μια θα το απολαύσετε και από την άλλη, θα απαλλαγείτε και από το στρες. Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό!

Τα χαμόγελα την ημέρα του γάμου είναι επιβεβλημένα. Γι’ αυτό καλό είναι να μην αφήσετε τα δόντια σας να σας ντροπιάσουν. Μια επίσκεψη στον οδοντίατρό σας, λίγες εβδομάδες πριν, είναι απαραίτητη. Εκτός από τον καθιερωμένο καθαρισμό, μπορεί να σας προτείνει να κάνετε και μια λεύκανση.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2020/01/FILETO.andriki.ypothesi..jpg); }