Αυτή η νύχτα μένει… (που είμαστε ελεύθεροι)

Αυτή η νύχτα μένει… (που είμαστε ελεύθεροι)

Κανείς δεν λέει όχι σε ένα αξέχαστο βράδυ με τους φίλους του, πόσο μάλλον όταν αυτό το βράδυ θα αποχαιρετίσει την εργένικη ανεμελιά και θα γιορτάσει το ξεκίνημα μιας νέας υπέροχης ζωής με το αγαπημένο του ταίρι.

Κυρίες και κύριοι, έχετε και οι δύο δικαίωμα για ένα ακόμα ατελείωτο πάρτι πριν το γάμο σας με τους «κολλητούς» σας. Και όταν λέμε «κυρίες και κύριοι» εννοούμε ακριβώς και τις κυρίες και τους κύριους που ετοιμάζονται να παντρευτούν την επομένη.

BACHELOR! FOR MEN ONLY…

Οι άνδρες ξέρουν ακριβώς πώς να διασκεδάζουν όταν είναι όλοι μαζί. Άλλωστε αυτό κάνουν με επιτυχία σε όλη τους την εργένικη ζωή, ας μην γελιόμαστε. Όμως τι ακριβώς περιλαμβάνει ένα κλασικό bachelor party; Από ποιο σημείο αρχίζει και πού τελειώνει; Εμείς, θα σας πούμε μόνον από πού αρχίζει και θα σας αφήσουμε να επιστρατεύσετε τη φαντασία σας για το τέλος του. Αρχίζει το ματς…

Οι άνδρες ξεκινούν τη βραδιά τους με… πολλή όρεξη που καλύπτουν σε ένα αγαπημένο εστιατόριο παρέα με άφθονη μπύρα ή καλό κρασάκι –όπως συνηθίζουν να λένε. Έτσι είναι βέβαιοι ότι τόσο η διάθεση τους όσο και το στομάχι τους είναι έτοιμα για το έντονο ξεφάντωμα που τους περιμένει στη συνέχεια.

Πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο της ανδρικής παρέας «παίζεται» σε ένα γνωστό γήπεδο. Το στέκι τους, τους περιμένει για τα πρώτα ποτά και χαλαρές συζητήσεις για την καθημερινότητά τους.

Αν η παρέα είναι δεμένη, στο δεύτερο ποτό αρχίζουν οι συζητήσεις και τα πειράγματα για τα νεότερα χρόνια και τις ερωτικές τους επιλογές, ενώ με το τρίτο ποτό όλοι μακαρίζουν τον μελλόνυμφο για την επιλογή του.

Σίγουρα αυτό θα σηκώσει και τέταρτο ποτό και γύρους σφηνάκια κερασμένους από τους φίλους. Ω, ναι!

Οι άνδρες δεν ξέρουν να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον, ξέρουν όμως να κερνούν αλκοόλ σε ένδειξη επιβράβευσης.

Δεύτερο ημίχρονο

Μετά τα «γκολ» που σημειώθηκαν στον πρώτο γύρο τώρα τα πράγματα αγριεύουν και το φιλήσυχο μπαράκι έχει δώσει τη θέση του σε ένα σούπερ club, όπου παρέα με δυνατή μουσική οι άνδρες της παρέας βλέπουν αν… η μπογιά τους εξακολουθεί να περνάει ακόμα στα νεαρά κορίτσια που λικνίζονται στα δυνατά beat.

Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό, οπότε ο αγώνας κρίνεται πλέον στην παράταση.

Η παράταση…

Η γνωστή κατάληξη του ματς… Πονηρό μπαρ με αλλοδαπές καλλονές που χορεύουν λάγνα με μηδαμινά ρούχα. Τόσο γλαφυρά όσο το περιγράφουμε το ζούνε και οι ίδιοι που όμως, το κάνουν γιατί εθιμοτυπικά πρέπει ο γαμπρός να το ζήσει λίγο πριν το γάμο του και όχι γιατί τους αρέσει. Όσο για το τι μάθαμε ότι κάνουν σε αυτά τα μπαρ… δεν το μαρτυρούμε γιατί μας καλύπτει το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Στα αποδυτήρια…

Όλα πια έχουν κριθεί, ο γαμπρός είναι έτοιμος για το γάμο του και οι καλοί του φίλοι δίπλα του. Μετά την κατανάλωση γαλονιών αλκοόλ ανάμεσα σε κάπνα και σκοτάδια όλοι επιστρέφουν σαν καλά παιδιά στο σπίτι τους με τη γλυκιά ανάμνηση της τελευταίας <πονηρής> βραδιάς τους.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2021/05/ayti_nixta_fileto.jpg); }