Γαμπριάτικο κοστούμι

Γαμπριάτικο κοστούμι

Η ημέρα του γάμου δεν είναι ξεχωριστή μόνο για τη νύφη αλλά και τον γαμπρό που έχει το δικό του μερίδιο προβολής.

Πρέπει να σταθεί αντάξιος στο πλάι της νύφης και να είναι πιο όμορφος και πιο λαμπερός από κάθε άλλη φορά.

Είναι ο μεγάλος συμπρωταγωνιστής και όλα τα βλέμματα θα πέσουν επάνω του με θαυμασμό.

Σμόκιν ή κοστούμι;

Ντύνεστε γαμπρός και δεν είσαστε βέβαιοι αν θα θέλατε αυτή την ξεχωριστή μέρα να φορέσετε σμόκιν ή κοστούμι; στενό ή φαρδύ, με ένα ή τέσσερα κουμπιά; Στη συνέχεια του θέματός μας, πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση για το σωματότυπο αλλά και την προσωπικότητά σας.

Chic ύφος

Το σμόκιν θεωρείται ότι πιο επίσημο, αν ο γάμος γίνεται βράδυ. Αν αναζητάτε το κλασικό σμόκιν, σας διευκρινίζουμε ότι είναι αυτό που το σακάκι του είναι σατέν ή έχει σατέν στα πέτα. Συνήθως το παντελόνι έχει μια μεταξωτή λωρίδα στο πλάι και συνοδεύετε από ζωνάρι και παπιγιόν.

Κλασικό ύφος

Σε ένα γάμο, απογευματινό ή βραδινό τα σκούρα κοστούμια σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το βαθύ μπλε, το γκρι σκούρο είναι οι πιο καλές επιλογές.

Απλό ύφος

Ένας γάμος, δίπλα στη θάλασσα, ιδιαίτερα αν ο καιρός είναι ζεστός, επιβάλλουν λινό ή twill κοστούμι. Βέβαια, το ανέμελο ντύσιμο όπως για παράδειγμα χωρίς γραβάτα, απλό σακάκι κα. Θα ήταν η πιο σωστή εμφάνιση.

Ύφος

Το βαμβάκι ή το μαλλί είναι  το ιδανικότερο υλικό για γαμπριάτικα φθινοπωρινά ή χειμερινά κοστούμια. Επίσης, τα σκούρα χρώματα είναι η πιο καλή επιλογή.

Σύμφωνα με το σωματότυπο

Σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά του σώματός σας και αποφασίστε πιο στιλ σας πηγαίνει καλύτερα. Αν είσαστε ψηλοί και αδύνατοι, σας πηγαίνουν τα περισσότερα στιλ. Αν ένα μειονέκτημα στο σώμα σας είναι η μη μεγάλοι ώμοι, επιλέξτε ένα στιλ padding που θα τραβήξετε τα βλέμματα. Αν το κορμί σας είναι λεπτό, ένα σταυρωτό σακάκι θα το κάνει πιο κομψό. Αν τώρα είσαστε ψηλός και με μυς, ένα σακάκι με ένα κουμπί θα δείξει τη μέση σας ακόμη πιο λεπτή. Αποφύγετε κάτι στενό, γιατί θα χαλάσει την κομψή σας εμφάνιση. Τα παντελόνια με πιέτες ή και χωρίς είναι στη διάθεσή σας αρκεί οι πιέτες να είναι επίπεδες. Έτσι θα δείχνετε πιο λεπτή εμφάνιση. Σ’ ένα γαμπρό κοντό και λεπτό δεν επιτρέπονται τα σταυρωτά σακάκια ή τα σακάκια με 3-4 κουμπιά. Επιλέξτε ένα στιλ με χαμηλά το κουμπί και παντελόνια με επίπεδες πιέτες και όχι στενά στα πόδια, θα επιμηκύνουν τη γραμμή του σώματός σας. Τέλος, αν είσαστε κοντός αλλά έχετε μυς, ένα σακάκι με στενά πέτα και ένα ή δύο κουμπιά, θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα ισορροπίας. Μείνετε μακριά από κάθε στιλ που είναι σφιχτό ή από ένα σταυρωτό σακάκι. Σε γενικές γραμμές ένα παντελόνι πτυχωτό με φαρδιά πόδια, ένα μακρύ γιλέκο και στενή γραβάτα είναι οι καλύτερη επιλογή.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }