Ξεκινήσαμε το 2010 και το δημιουργήθηκε ως μια συμπληρωματική έκδοση, που θα συνοδεύει το περιοδικό BRIDE beauty που είναι ένας οδηγός για τον προγραμματισμό του γάμου.

Το Greek groom είναι ένα εύχρηστο και χρήσιμο εργαλείο και στοχεύει αποκλειστικά στον κομψό και ευχαριστημένο γαμπρό. Οι αναγνώστες μας αναζητούν το μέγιστο στην πολυτέλεια, την εξυπηρέτηση και την άνεση. Το site μας, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά, αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών μας και τον πολυτελές τρόπο ζωής τους.

Εάν εκπροσωπείτε μια εξαιρετική επιχείρηση γάμου και επιθυμείτε να γίνετε διαφημιζόμενος στο Greek Groom, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }