Επιλέξτε σωστά το δώρο του κουμπάρου.

Επιλέξτε σωστά το δώρο του κουμπάρου.

Είστε επιτέλους ένα βήμα πριν από το μεγάλο γεγονός και έχετε αρχίσει να ολοκληρώνετε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ο γάμος σας γίνει πραγματικότητα. Ξαφνικά όμως συνειδητοποιείτε πως δεν έχετε επιλέξει ακόμα το κατάλληλο δώρο για τον άνθρωπο που θα σας παντρέψει. Προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν οι επιλογές σας;

Η επιλογή εξαρτάται από τρία πράγματα: από τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε, από την υποχρέωση που έχετε απέναντί του και φυσικά, από το γούστο και τις προσωπικές προτιμήσεις του.

Το πρώτο, έχει να κάνει με τη δική σας οικονομική άνεση. Για το δεύτερο, θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι ο κουμπάρος έχει υποχρέωση απέ­ναντί σας φροντί­ζοντας ορισμένες τυπικές διαδικασίες για την ομαλότερη προετοιμασία και διεξαγωγή της τελετής. Έτσι κι εσείς με τη σειρά σας θα πρέπει να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας με κάποιο δώρο, επισφραγίζοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη σχέση σας με  εκείνον. Εξ΄ άλλου  μη ξεχνάτε πώς η λέξη κουμπάρος,προέρχεται από την ιταλική λέξη «compare»,που σημαίνει έμπιστος φίλος! Εκεί τελικά κρύβεται όλο το νόημα αυτής της σχέσης…

Αρχικά αξίζει να αναφερθεί ότι οι κουμπάροι δικαιούνται τουλάχιστον 5 προσκλητήρια για να τα μοιράσουν σε κάποιους δικούς ανθρώ­πους/οικογένειες που επιθυμούν να καλέσουν στο γάμο, πάντα βέβαια σε συνεννόηση με το ζευγάρι.

 

Εμείς σας προτείνουμε κάποιες ιδέες για το ιδανικότερο δώρο για εκείνον που δέχτηκε με μεγάλη χαρά να είναι μάρτυρας στην επισημοποίηση του έρωτά σας.

  • Εάν ο κουμπάρος σας, άντρας ή γυναίκα, δεν έχει ακόμα το δικό του σπίτι, θα μπορούσατε να του αγοράσετε κάτι όμορφο και εύχρηστο. Ένα κομψό και μοντέρνο ρολόι είναι το κλασικό δώρο που συνηθίζεται σε αυτή την περίσταση. Μια εναλλακτική πρόταση για τον άντρα είναι ακόμα ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, όπου θα μπορούσατε να χαράξετε το όνομα ή τα αρχικά του ονόματός του. Είναι σίγουρο πως με τέτοιο δώρο θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την κίνησή σας.
  • Αν είναι φίλος της τέχνης, μη διστάσετε να επιλέξετε έναν πίνακα ζωγρα­φικής για το σπίτι ή το γραφείο του.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία, ένα υπερσύγ­χρο­νο κινητό τηλέφωνο ή ένα laptop θα ήταν σίγουρα μια επιλογή της αρεσκείας του.
  • Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ο κουμπάρος σας να είναι fan του αθλητισμού, οπότε τι πιο ιδανικό για εκείνον από ένα εισιτήριο διαρ­κείας για να παρακο­λουθεί την αγαπημένη του ομάδα.
  • Αν οι κουμπάροι σας προτιμούν ένα δώρο γενικό­τερου ενδιαφέροντος, όπως κρύσταλλα, διακοσμητικά ρολό­για, ασημικά, γιατί θα το εκτιμήσουν περισσότερο, τότε ακολουθήστε την πεπατημένη, γιατί στην αγορά θα βρείτε ό,τι ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις τους.

Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και σίγουρα θα βρείτε πολλά χρήσιμα και κομψά προσωπικά δώρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρόνος ώστε να διαλέξετε το καλύτερο, σύμφωνα πάντα με το δικό σας υπέροχο γούστο που είναι σίγουρο πως θα τους ικανοποιήσει.

 

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2021/02/FILETO.doro_.koumparou.groom_.jpg); }