Η επιλογή & γρήγορα tips

Η επιλογή & γρήγορα tips

Θα εξετάσουμε, φυσικά, το γαμπριάτικο κοστούμι, που είναι μια κατηγορία από μόνο του. Το κοστούμι είναι σήμα κατατεθέν στον άντρα γενικότερα. Πόσο μάλλον στον γάμο του. Η επιλογή του, όμως, δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζετε. Όχι, δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Να σας βοηθήσουμε θέλουμε. Διαβάστε παρακάτω και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Καταρχήν να σας πούμε να μην αργείτε. Δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά είναι χρονοβόρα. Θα σας προτείναμε, δε, να ζητήσετε την βοήθεια μιας γυναίκας. Αδερφή, φίλη, ξαδέρφη κ.λ.π. Όχι, όχι της μάνα σας. Δεν θα βγάλετε άκρη. Ξεκινήστε τουλάχιστον πέντε με έξι μήνες πιο πριν για να έχετε χρόνο. Ναι, τόσο χρειάζεται.

Καταρχήν, πρέπει να σκεφτείτε αν θα ράψετε ή αν θα αγοράσετε έτοιμο το κοστούμι.

Το αγοράζετε

Η πρώτη επιλογή είναι να το ράψετε. Κακά τα ψέματα. Το ραμμένο ρούχο θα μιλάει πάνω σας. Βέβαια, αν οικονομικά δεν μπορείτε να το στηρίξετε, δεν πειράζει. Κυκλοφορούν πολύ ωραία κομμάτια prêt a porter για να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει, με την δική μας βοήθεια βεβαίως.

Υπάρχουν ορισμένα πραγματάκια που πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, και όλα θα πάνε καλά.

Γρήγορα tips

  • Το παντελόνι δεν πρέπει να είναι ούτε στενό ούτε φαρδύ. Θα φαίνεται άσχημα την ώρα που θα κάθεστε. Φροντίστε να είναι ακριβώς στο μέγεθός σας. Επίσης, το ιδανικό είναι να καλύπτει το ένα τρίτο του μπροστινού μέρους του παπουτσιού.
  • Το ίδιο ισχύει και για το σακάκι. Πρέπει να είναι άνετο και να εφαρμόζει τέλεια στους ώμους και στον λαιμό. Ας μην ξεφεύγει ο ώμος από την βάτα. Βάλτε το και καθίστε. Γενικότερα, ότι μα ότι και να βάλετε, να έχετε πάντα στο νου σου πώς θα κινείστε κιόλας με το ίδιο ρούχο.
  • Δώστε σημασία στο μήκος, που θα έχουν και το παντελόνι και το σακάκι. Δεν θέλετε να νομίζουν ότι το δανειστήκατε από κάποιον άλλον. Α! Και μην ξεχάσετε, το σακάκι να έχει φόδρα παντού.
  • Φορέστε το, κινηθείτε, καθίστε, εν ανάγκη τρέξτε. Κοιτάξτε να νιώσετε άνετα και βολικά. Αυτό είναι το παν, να είστε σίγουροι. Το νου σας στην εφαρμογή του ρούχου. Μην ντραπείτε επειδή θα σας κοιτάζει κάπως η πωλήτρια. Πάρτε τον χρόνο σας και νιώστε το.
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }