Η μεγάλη μέρα αφορά πάντα δύο

Η μεγάλη μέρα αφορά πάντα δύο

Οι υποψήφιες νύφες ξοδεύουν προσπάθειες, χρόνο και χρήμα για να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους την ημέρα του γάμου τους. Και όχι μόνο… Οι άνδρες υποψήφιοι γαμπροί φαίνεται ότι δαπανούν ανάλογο χρόνο για τον εαυτό τους. Άλλωστε η μεγάλη μέρα αφορά πάντα δύο…

  • Κορυφαία προτεραιότητα η περιποίηση των μαλλιών με προϊόντα που τους ταιριάζουν, έτσι ώστε να αποκτήσουν υγεία και λάμψη ενώ έγκαιρα πρέπει να αποφασίσετε και για το κούρεμα και το στιλ, μακριά από πειράματα της τελευταίας στιγμής.
  • Αν υπάρχει μούσι και μουστάκι φροντίστε για την περιποίησή τους κάνοντας ίσως και μερικές πρόβες.

 

  • Το όμορφο χαμόγελο είναι πάντα νεανικό και αφοπλιστικό ενώ το αγαπά κα ο φωτογραφικός φακός. Ευκαιρία να περιορίσετε το τσιγάρο, τα ποτά που περιέχουν χρωστικές ουσίες και να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας για καθαρισμό και, γιατί όχι, και για μία λεύκανση.
  • Η περιποίηση προσώπου και οι θεραπείες spa είναι διαδεδομένες και στους άνδρες που θέλουν μια γερή δόση ανανέωσης και φρεσκάδας την ημέρα του γάμου τους.
  • Παράλληλα, ο σωστός καθαρισμός και το πίλινγκ βοηθούν σε ένα υγιές αποτέλεσμα με διάρκεια στο δέρμα.
  • Με τον φακό να εστιάζει στις βέρες σας, ένα μανικιούρ θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια συνολικά προσεγμένη εμφάνιση.
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2021/02/FILETO-groom.omorfia.aistitiki.jpg); }