Μια limo κάνει τη διαφορά

Την ημέρα του γάμου σας όλα επιτρέπονται. Όταν όλοι οι προβολείς, τα φλας και οι κάμερες θα είναι στραμμένα πάνω σας, καμιά πολυτέλεια δεν είναι αρκετή, αρκεί να εντυπωσιάσετε. Γι’ αυτό, τίποτε καλύτερο από το να διαλέξετε  ένα πανάκριβο αυτοκίνητο για να σας οδηγήσει στην εκκλησία. Τολμήστε το!

Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Μια λιμουζίνα μόνο για εσάς… Πόσες φορές στη ζωή σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε στην προσωπική σας limo με το σοφέρ σας; Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη χλιδή της ημέρας για μία ακόμα πολυτέλεια. Καταφθάστε στην εκκλησία με τον αέρα μιας σταρ του κινηματογράφου που βγαίνει από τη λαμπερή της μαύρη λιμουζίνα πιο όμορφη από ποτέ. Άλλωστε και ο γάμος σας μια πρεμιέρα είναι, η πρεμιέρα της κοινής σας ζωής.

Αν θέλετε, προμηθευτείτε μία ακριβή σαμπάνια και κρυστάλλινα ποτήρια για να πιείτε με τον αγαπημένο σας όταν επιβιβαστείτε στη λιμουζίνα μετά την τελετή. Είναι ωραία η πολυτέλεια στη ζωή!

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ CABRIO

Ένα cabrio αυτοκίνητο αποτελεί την κλασική επιλογή για να σας μεταφέρει στην εκκλησία. Φανταστείτε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο με δερμάτινα καθίσματα στολισμένο με τα λουλούδια του γάμου και εσάς, στο πίσω κάθισμα, να απολαμβάνετε τη χλιδή του. Συμβουλή μας είναι να φροντίσετε το χτένισμά σας να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στον αέρα, καθώς στο ανοικτό αυτοκίνητο τα μαλλιά σας σίγουρα θα επηρεαστούν. Όσες από εσάς θέλετε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή επιλέξτε ένα cd με την αγαπημένη σας μουσική, που θα βάλετε όσο δυνατά θέλετε για να σας ανεβάσει τη διάθεση και να κάνει αισθητή την παρουσία σας.

TRENDY SUV

Τα SUV αυτοκίνητα έχουν γίνει η τελευταία λέξη της μόδας στους υψηλούς κύκλους. Με τον όγκο τους αποκλείουν οτιδήποτε βρίσκεται δίπλα τους και σας προσφέρουν έναν αέρα ανωτερότητας. Διαλέξτε ένα ιδιαίτερο SUV που θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή σας στην εκκλησία μοναδική. Προσοχή μόνο στην επιβίβαση και την αποβίβαση, καθώς είναι πολύ ψηλότερο από τα κλασικά αυτοκίνητα και ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να κατεβείτε κομψά και σταθερά.

Πάντως ό,τι και να διαλέξετε, να ξέρετε ότι αυτή η «βόλτα» στην πόλη θα σας μείνει αξέχαστη για μια ζωή. Χαρείτε την, λοιπόν!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2020/01/mikra.themata..jpg); }