Η ημέρα του γάμου δεν είναι ξεχωριστή μόνο για τη νύφη αλλά και τον γαμπρό που έχει το δικό του μερίδιο προβολής.

Πρέπει να σταθεί αντάξιος στο πλάι της νύφης και να είναι πιο όμορφος και πιο λαμπερός από κάθε άλλη φορά.

Είναι ο μεγάλος συμπρωταγωνιστής και όλα τα βλέμματα θα πέσουν επάνω του με θαυμασμό.

Σμόκιν ή κοστούμι;

Ντύνεστε γαμπρός και δεν είσαστε βέβαιοι αν θα θέλατε αυτή την ξεχωριστή μέρα να φορέσετε σμόκιν ή κοστούμι; στενό ή φαρδύ, με ένα ή τέσσερα κουμπιά; Στη συνέχεια του θέματός μας, πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καταλληλότερη λύση για το σωματότυπο αλλά και την προσωπικότητά σας.

Chic ύφος

Το σμόκιν θεωρείται ότι πιο επίσημο, αν ο γάμος γίνεται βράδυ. Αν αναζητάτε το κλασικό σμόκιν, σας διευκρινίζουμε ότι είναι αυτό που το σακάκι του είναι σατέν ή έχει σατέν στα πέτα. Συνήθως το παντελόνι έχει μια μεταξωτή λωρίδα στο πλάι και συνοδεύετε από ζωνάρι και

Κλασικό ύφος

Σε ένα γάμο, απογευματινό ή βραδινό τα σκούρα κοστούμια σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το βαθύ μπλε, το γκρι σκούρο είναι οι πιο καλές επιλογές.

Απλό ύφος

Ένας γάμος, δίπλα στη θάλασσα, ιδιαίτερα αν ο καιρός είναι ζεστός, επιβάλλουν λινό ή twill κοστούμι. Βέβαια, το ανέμελο ντύσιμο όπως για παράδειγμα χωρίς γραβάτα, απλό σακάκι κα. Θα ήταν η πιο σωστή εμφάνιση.

Ύφος

Το βαμβάκι ή το μαλλί είναι  το ιδανικότερο υλικό για γαμπριάτικα φθινοπωρινά ή χειμερινά κοστούμια. Επίσης, τα σκούρα χρώματα είναι η πιο καλή επιλογή.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }