Προτάσεις γάμου…για να εμπνευστείτε!

Προτάσεις γάμου…για να εμπνευστείτε!

Πώς να κάνετε μια πρόταση γάμου που να είναι μείνει αξέχαστη στο έτερο ήμισυ; Ψάχνετε για κάτι μοναδικό και πρωτότυπο; Έχετε ήδη το δαχτυλίδι του αρραβώνα στην τσέπη σας αλλά δεν ξέρετε πώς να οργανώσετε την πρόταση γάμου; Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές πρωτότυπες συμβουλές για να κάνετε το μεγάλο…βήμα!

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνετε την πρόταση γάμου! Η οργάνωσή της δεν είναι ποτέ εύκολη, ο μεγαλύτερος φόβος είναι να γίνετε γραφικός ή ρεζίλι. Μην ανησυχείτε όμως, θα σας βοηθήσουμε! Έχουμε ετοιμάσει έναν θέμα με χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για να σας το κάνουμε πιο εύκολο! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να  αποφύγετε το άγχος και το φόβο, που μπορεί να κυριαρχήσουν τη μοιραία στιγμή. Βέβαια, πριν σκεφτείτε το τρόπο που θα κάνετε την πρόταση γάμου, υπάρχει ένα στοιχείο που δεν πρέπει να αγνοήσετε: την επιλογή του δαχτυλιδιού. Η γενική συμβουλή είναι να επιλέξετε ένα μονόπετρο ή ένα χρυσό ή πλατινένιο δαχτυλίδι με πολύτιμες πέτρες. Η επιλογή του δαχτυλιδιού εξαρτάται πολύ από το στυλ του ατόμου στο οποίο θέλετε να κάνετε την πρόταση.

Τώρα, ας δούμε πώς να το κάνετε, με έναν αξέχαστο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι η απάντηση θα είναι «ΝΑΙ».

– Μια σημαντική μέρα, που έχει “βαθύ” νόημα, σίγουρα θα είναι αποτελεσματική. Ακόμα και οι περισσότερο ξεχασιάρηδες, θα είναι εύκολο να τη θυμούνται! Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να της ζητήσετε το χέρι ακόμα και με αφορμή σημαντικές γιορτές όπως αυτή της  αποφοίτησης, τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, ακόμα και στην επέτειο του καλύτερου σας φίλου (για να έχετε και κάποια συμπαράσταση). Οι επιλογές είναι πολλές, στο χέρι σας είναι να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα!

– Λατρεύει η αγαπημένη σας να διαβάζει κάποιο συγκεκριμένο περιοδικό ή εφημερίδα και δεν υπάρχει μέρα που να μην τα ξεφυλλίζει; Άριστα! Επικοινωνήστε με το προσωπικό σύνταξης της εφημερίδας και συμφωνήστε να κρατήσουν χώρο για την πρόταση γάμου σας. Θα μπορούσε να είναι ένα άρθρο που να αφηγείται την ιστορία του έρωτά σας ή μια δημοσίευση με μόνο το όνομά της και την ερώτηση. Σας προτείνουμε να ενημερωθείτε για τις τιμές δημοσίευσης και κυρίως να φροντίσετε να διαβάσει το έντυπο, για να μην κάνετε μία τρύπα στο νερό!

– Μια επιπλέον πρωτότυπη ιδέα για πρόταση γάμου είναι σίγουρα αυτή που περιλαμβάνει παιχνίδια μυαλού όπως παζλ και σταυρόλεξα. Δεν θα σας είναι δύσκολο να βρείτε ένα δημιουργικό γραφείο, ικανό να σας φτιάξει τις λέξεις “θέλεις να με παντρευτείς;” σε ένα παζλ. Καλύτερα αν αποτελείται από τουλάχιστον εκατό κομμάτια και καλύτερα εάν το φόντο και το γραπτό μέρος μπερδεύονται λίγο, έτσι ώστε η αγαπημένη σας να μην καταλάβει τι συμβαίνει πριν τελειώσει το παζλ.

– Οι “δημιουργικές προτάσεις” γάμου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκες. Αυτό που είναι πολύ δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι να πάτε μαζί σε ενα φωτογραφικό αυτόματο μηχάνημα (photo booth) και να τραβήξετε φωτογραφίες. Η διαδικασία είναι απλή: Ζητήστε της να φωτογραφηθείτε μαζί (στην εποχή των selfies δεν είναι εύκολο αλλά μπορείτε να την πείσετε λέγοντάς της ότι θα θέλατε μια χάρτινη φωτογραφία των δυο σας). Μόλις μπείτε, επιλέξτε τη λειτουργία με τις τέσσερις διαδοχικές λήψεις σε μεσαίο/μεγάλο μέγεθος. Η πρώτη λήψη θα είναι κανονική, η δεύτερη θα απαθανατίσει τη στιγμή που της δείχνετε το δαχτυλίδι, η τρίτη την αντίδρασή της ενώ στην τέταρτη θα απαθανατιστείτε ενώ βάζετε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Φαίνεται λίγο περίπλοκο, αλλά με το σωστό timing θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

– Ανάμεσα στις πιο ρομαντικές προτάσεις γάμου, περιλαμβάνεται σίγουρα αυτή που αφορά τα τετράποδα μέλη της οικογένειας. Εάν έχετε σκύλο, για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε μια πρόταση σε μια κάρτα και να την κρεμάσετε στο κολάρο του. Η κάρτα θα μπορούσε να λέει: «Θα ήθελες να παντρευτείς τον συγκάτοικό σου; “. Αυτό θα προσθέσει την επιπλέον πινελιά ειλικρίνειας και αθωότητας, σε μια ήδη όμορφη στιγμή.

– Είσαστε αυθόρμητοι και τη στιγμή της πρότασης, δεν έχετε …δαχτυλίδι; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν πολύ ωραία υποκατάστατα που θα την κάνουν να χαμογελάσει και να αποδεχτεί την πρόταση. Και οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες που ξέρουν πώς να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν. Για παράδειγμα, μπορείτε να την προσκαλέσετε σε δείπνο και να της βάλετε το δαχτυλίδι (άνοιγμα) του αναψυκτικού ή ένα τηγανητό στρογγυλό καλαμάρι, στο δάχτυλό της. Ή πάλι, αν βρίσκεστε σε κάποιο πάρκο, φτιάξτε της ένα δαχτυλίδι με λουλούδια. Αληθινή αγάπη είναι αυτή που δεν επισημοποιείται με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αλλά αυτή που είναι βγαλμένη μέσα από την καρδιά σας!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2022/05/protasis_gamou_fileto.jpg); }