Πρωτοτυπήστε…

Αν και μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας, γνωρίζετε ακριβώς τι θα γίνει, πού θα βγάλετε φωτογραφίες, πώς θα βγάλετε κ.α. Αν όλα αυτά σας κουράζουν, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με απλές αλλά πρωτότυπες κινήσεις.

 

  • Τελείωσε η τελετή και ήρθε η ώρα του καθιερωμένου φιλιού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αλλάξτε το. Δώστε αυτό το φιλί στα σκαλιά της εκκλησίας. Απολαύστε το.
  • Αν η διαδικασία να μπείτε στο αυτοκίνητο και να πάτε για την καθιερωμένη φωτογράφηση σας κουράζει, φύγετε από την εκκλησία, σαν οδηγός και με το δικό σας αυτοκίνητο. Συμβουλή μας, μην ξεχάσετε να κάνετε και 1-2 κύκλους κορνάροντας και έχοντας τα φώτα αναμμένα.
  • Η τούρτα κόπηκε και ο ένας πρέπει να γλυκάνει τον άλλο με μία κουταλιά γλυκού. Αλλάξτε το, βουτήξτε το δάκτυλο στην αφράτη συνταγή και… κεράστε την καλή σας.
  • Περιμένετε ανυπόμονα την πρώτη νύχτα του γάμου σας; Πιστεύεται ότι δεν θα είσαστε εξαντλημένοι απ’ όλα όσα προηγήθηκαν και ειδικά από το ξεφάντωμα της δεξίωσης; Τότε αυταπατάστε. Αν αισθάνεστε κουρασμένοι και θέλετε να φύγετε από την δεξίωση ενώ το κέφι καλά κρατεί, κάντε το. Φύγετε διακριτικά, χωρίς πολλούς αποχαιρετισμούς. Ειδοποιήστε μόνο τους γονείς σας και φύγετε.
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2020/02/FILETO.prototipiste..jpg); }