Στέφανα: σας συντροφεύουν για μια ζωή

Πιστεύετε ότι εσείς σχηματίζετε το μοναδικό… ζευγάρι του γάμου; Όχι, βέβαια! Στην πραγματικότητα, υπάρχει κι ένα ακόμη: τα στέφανα. Μάθετε τι συμβολίζουν  ή πώς πρέπει να τα επιλέξετε, αν είσαστε ο/η κουμπάρος-α, αφού θα συντροφεύουν το ζευγάρι για μια ολόκληρη ζωή.

Τι ξέρετε για το συμβολισμό τους…

Τα στέφανα συμβολίζουν τους μάρτυρες της εκκλησίας μας και τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνουν. Επίσης σημαίνουν ότι κι εσείς είστε πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις στη δική σας ζωή. Παράλληλα τα στέφανα –τα οποία αντικατέστησαν τις κορώνες– λόγω της βασιλικής τους καταγωγής συμβολίζουν το νέο σας μικρό βασίλειο, δηλαδή την οικογένεια που ξεκινάτε.

…Την αξία του υλικού κατασκευής τους…

Μοναδικά και κλασικά τα στέφανα είναι ό,τι πιο πολύτιμο θα κρατήσετε από το μυστήριο του γάμου για όλα τα υπόλοιπα χρόνια. Τα υλικά κατασκευής είναι κοινά, αλλά ο στολισμός ποικίλει. Ως βάση, χρησιμοποιείται ο μεταλλικός κρίκος, αλλά στολίζεται με δαντέλες, λουλουδάκια, μαργαριταράκια, swarovski, στρας και πολύτιμους λίθους. Πάντως εσείς διαλέξτε τα πιο όμορφα στέφανα με βάση το δικό σας στυλ, τόσο στη σχεδίαση όσο και στην επιλογή του μετάλλου.

…και την προσεκτική φύλαξή τους

Ειδικές θήκες, με την ανάλογη πολυτέλεια, υπάρχουν σε όλα τα εξειδικευμένα κοσμηματοπωλεία και καταστήματα για να φυλάξουν με απόλυτη ασφάλεια τα στέφανά σας. Ερμητικά κλειστά κουτιά ή κομψές κορνίζες με τζάμι καλύπτουν κάθε γούστο.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2020/02/STEFANA.FILETO..jpg); }