Συμβουλές για μια αλάνθαστη επιλογή

Συμβουλές για μια αλάνθαστη επιλογή

Η κομψή ανδρική γκαρνταρόμπα αποτελείται από λίγα στοιχεία αλλά με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, η επιλογή των παπουτσιών, που θα φορεθούν στο γάμο, δεν πρέπει να αφεθεί καθόλου στην τύχη!

Η επιλογή των ιδανικών παπουτσιών για τον γάμο σας μπορεί να είναι μια πρόκληση και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες. Κάθε χρόνο, η μόδα εισάγει νέες τάσεις και μοντέρνα στυλ αλλά υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που είναι απαραίτητοι για μια στοχευμένη επιλογή. Σε μια ποικιλία μοντέλων, μεγεθών και υλικών, είναι συχνά δύσκολο να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα παπούτσια για το στυλ του γάμου σας. Δύσκολο ναι, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ένα κακό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να είναι αιτία για κακή διάθεση. Από το ποια μοντέλα να επιλέξετε μέχρι τις προτάσεις για να τα ταιριάξετε άψογα, στις επόμενες παραγράφους θα σας δώσουμε συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες, για να καταλάβετε ποια παπούτσια να φορέσετε την πιο όμορφη μέρα σας!

Ποιο μοντέλο να επιλέξετε;

Μόλις ο γαμπρός αποφασίσει για το κοστούμι που θα φορέσει, θα πρέπει στη συνέχεια να ασχοληθεί με την πιο σημαντική πτυχή: τον σωστό συνδυασμό παπουτσιών και ρούχων. Ανεξάρτητα από τις trend προτάσεις, υπάρχουν τέσσερα μοντέλα υποδημάτων που μπορούν να θεωρηθούν η βάση της ανδρικής κομψότητας, με την κλασική έννοια. Τα πιο επίσημα και κομψά παπούτσια είναι τα λουστρίνια. Όμως το πιο δημοφιλές παπούτσι ανάμεσα στις επίσημες εμφανίσεις των ανδρών είναι αναμφίβολα το τύπου oxford. Το κύριο χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει από τα άλλα μοντέλα είναι το κορδόνι καθώς και η κομψή και εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση . Στην πιο παραδοσιακή εκδοχή αυτά τα παπούτσια είναι λεία, με κόψιμο στην άκρη αλλά υπάρχουν και παραλλαγές με σκαλιστά μοτίβα που τα κάνουν λίγο πιο ευέλικτα. Είναι το κατεξοχήν επίσημο παπούτσι και είναι τέλειο όταν συνδυάζεται με ένα στενό ή προσαρμοσμένο κοστούμι στα μέτρα σας. Εναλλακτικά, υπάρχει η κολεξιόν derby που δημιουργεί μια πιο σπορ εικόνα. Γενικά, το προτιμούν όλοι οι άντρες που θέλουν να παντρευτούν με νεανικό και ανεπίσημο look αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να παραμελήσουν την κλασική κομψότητα που απαιτεί ένας γάμος. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας, σουέτ υποδήματα. Συνήθως, φοριούνται τους καλοκαιρινούς μήνες με ανοιχτόχρωμα κοστούμια. Κάνοντας αυτή την επιλογή, είσαστε πιο κοντά στη μόδα και ξεφεύγετε από το κλασικό στυλ.

 

Το τέλειο χρώμα

Αν για μια νύφη είναι εύκολο να «παίξει» με διάφορες και ετερογενείς χρωματικές παλέτες όταν επιλέγει τα παπούτσια της, για έναν άντρα η παλέτα φαίνεται πολύ πιο περιορισμένη. Τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν μπλε ή μαύρα παπούτσια γαμπρού ακριβώς επειδή ταιριάζουν με τις βασικές αποχρώσεις και επομένως μπορούν να συνδυαστούν πιο εύκολα, με διαφορετικά στυλ. Ωστόσο, αν θέλετε να το τολμήσετε, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε στις λεπτομέρειες και όχι στο χρώμα. Ο πρώτος κανόνας, για να αποφύγετε οποιοδήποτε λάθος, είναι να βρείτε τον πιο ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ της απόχρωσης των παπουτσιών και αυτής του γαμπριάτικου κοστουμιού.

Το κατάλληλο υλικό

Το υλικό είναι επίσης βασικό στοιχείο για την επιλογή του τέλειου παπουτσιού. Τα πιο δημοφιλή για τις γαμήλιες τελετές είναι παπούτσια από γυαλιστερό λουστρίνι, ένα εξαιρετικό κλασικό και αδιάβροχο υλικό, που μπορεί να φανεί όμορφο με σχεδόν κάθε τύπο κοστουμιού. Ο άντρας που προτιμά ένα πιο ευέλικτο στυλ μπορεί να επιλέξει παπούτσια από δέρμα με δερμάτινη σόλα, μια εξίσου κομψή λύση αλλά λιγότερο επίσημη από εκείνη με το λουστρίνι. Η διαφορά μπορεί να γίνει με το crocodile, ένα ιδιαίτερο υλικό που θα δώσει στα παπούτσια σας ένα σικ αποτέλεσμα, ιδανικό για εκκεντρικούς συζύγους. Τέλος, για να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε τη μέγιστη άνεση, η συμβουλή μας είναι να βασιστείτε σε έναν ικανό τεχνίτη που μπορεί να κατασκευάσει παπούτσια, προσαρμοσμένα στα πόδια σας αλλά και να σχεδιάσει το πιο πρωτότυπο σχέδιο που θα επιλέξετε!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2022/05/alanthasti_epilogifileto.jpg); }