Σύμβολα και αγάπες

Σύμβολο, δεν είναι απλά μία λέξη που κλείνει μέσα της κάποιο μυστήριο, κάποια μαγεία.

Είναι κάτι περισσότερο, κάτι που δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ, συνειδητά ή ασυνείδητα .Βρίσκεται πάντα εκεί ,για να μας βοηθήσει , να έχουμε μία «ειδική επικοινωνία» με τους πολλούς ή τον έναν…τον εαυτό μας .

Αυτοκίνητο.

Στις μικρές κοινωνίες , είναι σύμβολο «Prestige».Στις μεγάλες πόλεις δεν έχει την ίδια αίγλη .Βέβαια σε γενική ομολογία μία από τις «αγάπες σύμβολα»ενός άνδρα είναι το αυτοκίνητο .Η κούκλα , το μωρό , το καμάρι όπως λένε οι περισσότεροι το αυτοκίνητό τους.

Πολλά νέα και σωματικά μοντέλα μπορούν να είναι τα «μωρά» σας.Δεκάδες νέα ή σχεδόν νέα μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους ,ενώ δεν λείπουν και οι τοπικές τεχνολογικές ακρότητες .Πάνω από 30 νέα μοντέλα αυτοκινήτου , που απευθύνονται στο ευρύ κοινό , πυροδοτούν ήδη τον ανταγωνισμό στη εγχώρια αγορά των τεσσάρων τροχών .Για πρώτη φορά οι «κούκλές» δεν θα στοιχίζουν πολύ μιας και πολλές αντιπροσωπίες συμμετέχουν σε ένα εμπορικό πόλεμο τιμών , επιχειρώντας αφενός να «ξεστοκάρουν» τα παλιά αυτοκίνητα και αφετέρου να διατηρήσουν τα μερίδια αγοράς .Τα νέα μοντέλα θα έχουν απίστευτα χρηματοδοτικά προγράμματα για να για να προσελκύσουν ….την καρδιά σας .Η επιλογή είναι δική σας .Αυτό που έχουμε να σας πούμε εμείς «σαν γέρικες μαμάδες» είναι ότι «η ζωή» βρίσκεται μπροστά σας .Εμείς θα παρακαλέσουμε όλους σας να προσέχετε μερικά πράγματα όπως

  • Ποτέ κουρασμένοι στο τιμόνι
  • Τήρηση κανόνων οδικής κυκλοφορίας
  • Κατάλληλος εξοπλισμός για καιρικά φαινόμενα
  • Έλεγχος αυτοκίνητου πριν από ταξίδι
  • Ποτό και φαγητό με μέτρο
Μοτοσικλέτα:

Οι μοτοσικλέτες που για τους νέους κυρίως , αποτελεί σύμβολο «επίδειξη» δυνάμεως , ελευθερίας αλλά δυστυχώς σύμβολο «εξάρτησης». Γιατί ο νέος εξαρτάται από τους ίππους της μηχανής του.

Ποδόσφαιρο:

Μια άλλη αγάπη – σύμβολο για τον άνδρα είναι και η ποδοσφαιρική του ομάδα. Μιαν αγάπη που μπορεί να φέρει στα μαχαίρια ή στη διαφωνία δύο φίλους , για την υπεράσπιση της .Η ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι απλά ένα σύμβολο , είναι ένα πάθος ,είναι …θεός για κάθε άνδρα .

Συλλογές:

Υπάρχουν αντικείμενα που πέρα από τους συμβολισμούς και τις συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές , η κατοχή τους είναι μία αποδοτική επένδυση .Μία συλλογή από ανεκτίμητες μινιατούρες αυτοκινήτων έχουν και την συλλεκτική αξία τους αλλά και την συναισθηματική .Είναι ένα χόμπι δημιουργικό, πρωτότυπο και παρουσιάζουν ενδιαφέρον αντίστοιχο, αν όχι μεγαλύτερο από της συλλογές γραμματοσήμων, νομισμάτων κ.α.

Αν δεν είχατε σκεφτεί ,ξεκινήστε την προσπάθεια αναζητώντας όχι εξαιρετικά δυσεύρετα κομμάτια ,αλλά απλά αυτοκίνητα μινιατούρες των τελευταίων ετών. Αν πάλι ανήκετε στη περίπτωση των ανδρών που μεγαλώσατε με τον «μικρό ήρωα» την μυθολογία κ.α. τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας αυθεντικές μοναδικές μινιατούρες από την ιστορία και τους άλλους πολιτισμούς.

Λοιπόν συλλέξτε και βγάλτε στην επιφάνεια τα «σύμβολα»της παιδικής σας ηλικίας.

Τέλος ποια θέση κατέχουν οι γυναίκες ή το χρηματιστήριο, σαν σύμβολα αγάπης και με ποια σειρά είναι ένα μεγάλο ερώτημα που όποιος το βρει …..κερδίζει

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://greekgroom.gr/wp-content/uploads/2020/01/FILETO.simbola.agapes..jpg); }